STREAMING/FLERKAMERAPRODUKSJON-DIREKTE VIDEO-OVERFØRING

 

Video-opptak fra foredrag/presentasjoner/konferanser/eventer er en super måte å dele informasjon på- eksternt og internt.

 

Video kan overføres direkte og/eller brukes som opptak, som kan sees senere. Filmen vil uansett være ferdig med en gang arrangementet er over.

 

Vi produserer rimelige direktesendinger (eller opptak) med opptil 5 kamerar som mikses “på direkten”. Dette gir proffe og severdige sendinger.

 

Slides, grafikk, foto og video kan legges inn i sendingen. En foredragsholders slides kan overføres direkte til streamingen/opptaket sammen med firmalogoer mm. Deltageres navn kan også legges inn underveis.

 

Produksjonen kan feks overføres direkte til YouTube og evt embeddes til egen web.

 

En rimeligere mulighet er direkte video overføring (eller opptak) med ett kamera.

 

Vi har opplegg for direkte overføring selv om det ikke fins internett-tilgang på stedet.

 

Vi er erfarne fotografer/videoprodusenter og er opptatt av å levere høy kvalitet. Vi er gjerne behjelpelige med lyssetting og annet rundt arrangementer (feks fotografi, bannere, filmer til å vise på eventet, minifilmer for visning før eventet, feks på Facebook/LinkedIn, “reportasjefilm” fra eventet mm).

 

Det er mange bra muligheter vi kan snakkes om!:

 Ring: 22 67 19 90 / 975 00 046

Photofilmproduction/Bo Mathisen produserte direkte streaming med 4 kameraer av høy kvalitet fra vår konferanse CryptoFinance 2018 på Oslo Plaza. Bo og hans medarbeidere er gode til å planlegge, og til å gjennomføre, store eventer.

 

Jeg anbefaler Photofilmproduction, og vi i BitSpace vil forsette det gode samarbeide med Bo i fremtiden.

 

Jo Flottorp Ness

International Consultant

BITSPACE

Oslo kommune, ved Bilfritt byliv, har benyttet Bo sine tjenester til både streaming av åpent folkemøte og til å lage en stemningsrapport fra et kulturarrangement i Oslo sentrum gjennom levende bilder. Vi er veldig fornøyd med resultatene. Bo og hans kolleger er profesjonelle og veldig behagelig å jobbe med. Filmen fra Oslo Kulturnatt fanget både stemningen og glade mennesker på en flott måte.

 

Terje Elvsaas

Senior kommunikasjonsrådgiver

Plan- og bygningsetaten

Oslo kommune

Live-streaming fra Nobels Fredspris Gudstjeneste + CryptoFinance 2018 summit på hotell Plaza i Oslo.

Et lite utdrag fra film av foredrag produsert for Nordea. Her brukte vi trådløs mikrofon festet på jakka til foredragsholder, og satt opp en av lampene vi hadde med. Slides fra powerpointen kan bli sendt direkte inn i filmen for live streaming, og logoer kan legges over bildet.

Kontakt Informasjon

Følg oss

post@bomathisen.no

(+47) 22 67 19 90 / (+47)  975 00 046

Hans C. Gjeflesvei 10 C, 1182 OSLO, NORWAY

 

 

 

Org nr: 981 597 362 MVA

  •   Kart

Bo Mathisen

bo@bomathisen.no

+47 975 00 046

Tommy Strømmen

tommy@bomathisen.no

+47 941 07 063

Jeanette Plesner

jeanette@bomathisen.no

+47 900 16 587

Kristoffer Hartmark

kristoffer@bomathisen.no

 +47 908 30 227

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg Bo Mathisen!

Bli med oss på Linkedin!

Følg Cruisephotofilm!

Terms of use | bomathisen.no©

We use cookies to personalise content, to provide social media features and to analyse our traffic. By using this site, you are consenting to their use. Cookie policy. OK